Menu

Plats Cuinats

Vols gaudir del menjar natural i saludable? Els nostres primers plats són molt variats, plens de colors i sabor que ens faran
recordar els sabors d'abans. També tindrem molts per intolerants al gluten i la lactosa.
Els plats de la nostra carta podem variar segons la temporada. Si vols algun plat en concret, pots preguntar si el tindrem.

PER VEURE FER UN CLIC ENLLAÇ PLATS DEL DIA

AMANIDES VARIADES
*Pastís vegetal *Amanida d' estiu *Amanida d' arròs salvatge *Amanida de pasta *Amanida de civada *Amanida russa vegana *Amanida conscient *Amanida del mar *Cabdells amb escalivada *Amanida de llenties *Tomàquets madurs farcit CREMES I SOPES *Sopa de verdures de l'olla *Sopa de miso amb wakame *Sopa de quinoa *Crema de carbassa *Crema de carbassó *Crema depurativa *Crema de llenties coral VERDURES *Escalivada de la iaia *Albergínia farcida *Broquetes de verdures *Coliflor amb beixamel *Espinacs amb panses i ametlles *Gírgoles amb all i julivert *Lombarda amb poma *Saltejat de verdures dolces *Verdures al forn *Xampinyons saltejats PASTA I CEREALS *Fideua amb verdures *Cuscus amb verdures i farigola *Espaguetis amb bolets *Macarrons amb seitan i verdures *Macarrons amb bolets *Quinoa amb verdures i curcuma *Arròs integral saltejat amb verdures *Arròs oriental *Wok d’arròs CANELONS I LASSANYA *Canelons d' espinacs *Canelons de bolets *Canelons de la iaia *Canelons de verdures *Lassanya de la iaia *Lassanya d'espinacs EMPANADA I COQUES DE VERDURES *Empanada de samfaina i formatge vegà *Empanada de verdures, seitan i formatge vegà *Coca de recapte vegà CROQUETES *Croquetes de mil amb verduretes *Croquetes de la iaia *Croquetes de bolets *Croquetes de mongetes seques TRUITA VEGANA (farina de cigró) sense gluten *Truita de patata i ceba *Truita de patata *Truita de patata, ceba i pebrot *Tuita verdures No hay comentarios:

Publicar un comentario

Compromís, opten per envasos NO plàtics

Volem col·laborar i no fer ús del plàstic amb els nostres envasos.

Per això volem oferir a tots els nostres clients que puguin portar els seus propis envasos així també li abonarem el cost de l'envàs.

Tots els nostres envasos seran de fècula de blat de moro i sostenibles.

Són pioners amb menjar per emportar de cuina Energètica- Macrobiòtica al Vallès.

Cuina Conscient Saludable, són pioners amb menjar per emportar al Vallès. s'aplicarà la tècnica de la Cuina Energètica- Macrobiòtica.

Volem oferir una oferta gastronòmica, que ens aportarà uns valors nutritius amb una Cuina Conscient Saludable.

Apostem per una alimentació sana i equilibrada a través dels productes vegetals que ens proporcionen una bona salut, a la cuina Energètica-Macrobiòtica també podreu trobar alguns plats elaborats amb peix.
Learn