Menu

Plats Cuinats

Vols gaudir del menjar natural i saludable? Els nostres primers plats són molt variats, plens de colors i sabor que ens faran
recordar els sabors d'abans. També tindrem molts per intolerants al gluten i la lactosa.
Els plats de la nostra carta podem variar segons la temporada. Si vols algun plat en concret, pots preguntar si el tindrem.

AMANIDES VARIADES
*Pastís vegetal *Amanida d' estiu *Amanida d' arròs salvatge *Amanida de pasta *Amanida de civada *Amanida russa vegana *Amanida conscient *Amanida del mar *Cabdells amb escalivada *Amanida de llenties *Tomàquets madurs farcit CREMES I SOPES *Sopa de verdures de l'olla *Sopa de miso amb wakame *Sopa de quinoa *Crema de carbassa *Crema de carbassó *Crema depurativa *Crema de llenties coral VERDURES *Escalivada de la iaia *Albergínia farcida *Broquetes de verdures *Coliflor amb beixamel *Espinacs amb panses i ametlles *Gírgoles amb all i julivert *Lombarda amb poma *Saltejat de verdures dolces *Verdures al forn *Xampinyons saltejats PASTA I CEREALS *Fideua amb verdures *Cuscus amb verdures i farigola *Espaguetis amb bolets *Macarrons amb seitan i verdures *Macarrons amb bolets *Quinoa amb verdures i curcuma *Arròs integral saltejat amb verdures *Arròs oriental *Wok d’arròs CANELONS I LASSANYA *Canelons d' espinacs *Canelons de bolets *Canelons de la iaia *Canelons de verdures *Lassanya de la iaia *Lassanya d'espinacs EMPANADA I COQUES DE VERDURES *Empanada de samfaina i formatge vegà *Empanada de verdures, seitan i formatge vegà *Coca de recapte vegà CROQUETES *Croquetes de mil amb verduretes *Croquetes de la iaia *Croquetes de bolets *Croquetes de mongetes seques TRUITA VEGANA (farina de cigró) sense gluten *Truita de patata i ceba *Truita de patata *Truita de patata, ceba i pebrot *Tuita verdures No hay comentarios:

Publicar un comentario

Compromís, opten per envasos NO plàtics

Volem col·laborar i no fer ús del plàstic amb els nostres envasos.

Per això volem oferir a tots els nostres clients que puguin portar els seus propis envasos així també li abonarem el cost de l'envàs.

Tots els nostres envasos seran de fècula de blat de moro i sostenibles.

Són pioners amb menjar per emportar de cuina Energètica- Macrobiòtica al Vallès.

Cuina Conscient Saludable, són pioners amb menjar per emportar al Vallès. s'aplicarà la tècnica de la Cuina Energètica- Macrobiòtica.

Volem oferir una oferta gastronòmica, que ens aportarà uns valors nutritius amb una Cuina Conscient Saludable.

Apostem per una alimentació sana i equilibrada a través dels productes vegetals que ens proporcionen una bona salut, a la cuina Energètica-Macrobiòtica també podreu trobar alguns plats elaborats amb peix.
Learn