Menu

Plats amb proteïna vegetal (Llegums)

Els nostres plats seran equilibrats, serà una opció sana i saludable Els llegums ens aporten fibra, minerals, hidrats de carboni d’absorció lenta i alhora són una bona manera d’obtenir proteïna vegetal de bona qualitat. També hi haurà per intolerants al gluten. Els plats de la nostra carta podem variar segons la temporada.

*Llenties estofades *Llenties amb arròs *Mongetes estofades amb verdures *Adzukis amb carabassa i farigola *Hummus de cigrons *Fricandó de seitan *Estofat de seitan *Tempeh amb ceba i tamari *Quiché de tofu fumat, bolets i anacards *Remenat de bolets i espàrrecs. *Mandonguilles vegetarianes
No hay comentarios:

Publicar un comentario

Compromís, opten per envasos NO plàtics

Volem col·laborar i no fer ús del plàstic amb els nostres envasos.

Per això volem oferir a tots els nostres clients que puguin portar els seus propis envasos així també li abonarem el cost de l'envàs.

Tots els nostres envasos seran de fècula de blat de moro i sostenibles.

Són pioners amb menjar per emportar de cuina Energètica- Macrobiòtica al Vallès.

Cuina Conscient Saludable, són pioners amb menjar per emportar al Vallès. s'aplicarà la tècnica de la Cuina Energètica- Macrobiòtica.

Volem oferir una oferta gastronòmica, que ens aportarà uns valors nutritius amb una Cuina Conscient Saludable.

Apostem per una alimentació sana i equilibrada a través dels productes vegetals que ens proporcionen una bona salut, a la cuina Energètica-Macrobiòtica també podreu trobar alguns plats elaborats amb peix.
Learn